Meteen naar de inhoud
Home » Public Relations » Zwerfafval: wij maken er een punt van!

Zwerfafval: wij maken er een punt van!

ZWERFAFVAL: Maken jullie er een punt van?!

In de afgelopen periode vonden onze Cleanup team leden steeds meer kleine waterflesjes van huismerken maar ook veel meer plastic wikkels van snoep, ijs en zoute snacks! Wij willen dit graag opvallend duidelijk maken en hoe kan dat beter dan direct ‘in your face’.

Dus wij maken er echt een dikke punt van!

In de DRINKWATER trailer komt een fotowand van waterflesjes. Elk flesjes vullen we met één kleur plastic zwerfafval. Zo maken we van elk flesjes een pixel van een – nu nog onbekende – afbeelding die uit 1482 flesjes zal bestaan. Zo zien we straks in een keer wat voor plastics er allemaal in Westland rond zwerven!

Er zijn in Westland 22.000 bedrijven ingeschreven. Organisaties in allerlei branches, bedrijven die letten op de kosten, die zich duurzaam profileren en bewust omgaan met hun afval. Wie adopteert één van die 1482 flesjes in onze kunstwand?

De donatie voor een flesje is minimaal €10,- . [ http://www.cleanupteam.org/doneren-mag/]

Alle donaties worden gebruikt voor de reparatie, transitie en exploitatie van onze DRINK WATER trailer. De [bedrijfs]naam komt op de wand met flesjes en op de webpagina met weblink. Zo laten die organisaties, bedrijven of instellingen duidelijk zien;

ZWERFAFVAL: Wij maken er een punt van!

Geef een reactie