Meteen naar de inhoud
Home » Gratis Drinkwater

Gratis Drinkwater


Vraag/doel: breng het gebruik van fleswater terug om [zwerf]afval tegen te gaan.

uitkomst: Gratis Drinkwater gaat zwerfafval tegen


Om de bezoekers/toeristen van de verschillende locaties zover te krijgen dat zij lokaal drinkwater gaan gebruiken moeten er verschillende punten worden bereikt.

* De kwaliteit/betrouwbaarheid van het drinkwater[netwerk] duidelijk maken.
* Subtiel de [on]zin van de aankoop van fleswater duidelijk maken.
* Een perfect alternatief ter vervanging aanbieden.
* Samenwerken met lokale organisaties & bedrijven.

Gratis Drinkwater – Free Drinking water – Aqua Potable Gratuita – bebe pornada awa di kranchi!

De promotie van de drinkwaterkwaliteit is van belang voor verschillende organisaties. De belangrijkste hierbinnen is de producent: het watertoeleveringsbedrijf. Deze wordt als stakeholder aangesproken en in nauwe publicitaire samenwerking wordt het beeldmerk en de slogan ’the best water quality’ uitgedragen.

Na aankomst is de bezoeker/toerist op de locatie te bereiken door een informatiefolder in een voor hem direct begrijpelijke taal [Nederlands – Engels – Spaans – Papiaments] wenselijk. Binnen deze informatiefolder worden de verschillende elementen duidelijk uitgewerkt.

Alternatief voor fleswater

Voor de bezoeker/toerist te stimuleren gebruik te maken van het lokale drinkwaternetwerk wordt er gebruik gemaakt van een subliminale boodschap. Er is een netwerk van waterpunten waarbij drinkwater gratis is te behalen. Bij zo’n watertappunt, dat weer is te herkennen aan het ‘the best water quality’ logo, is er voor de gebruikers van een herbruikbare fles gratis water te behalen.

De waterdragers!

Op elke ‘Gratis drinkwater’ locatie werken we direct samen [horeca]ondernemers en in-direct met de lokale overheden, organisaties, bedrijven en NGO’s. De promotie van de drinkwaterkwaliteit, informatie over de [on]zin van fleswater, het verminderen van het zwerfafval, constante afvalstromen en het verlagen van de carbon footprint zijn ons gezamenlijk doel.

Gratis vullen!


Het gaat om de bewustwording; dat je niet alleen moet roepen maar ook moet doen! Ons project werkt alleen als iedereen echt samenwerkt en zijn steentje bijdraagt. Daarom zeggen wij “Niet lullen maar gratis vullen!” Voor een gezonde en leefbare wereld,. Nu en in de nabije toekomst!


Nieuwsgierig?


Kijk dan op: http://www.gratisdrinkwater.nl