Meteen naar de inhoud
Home » Public Relations » Westlandse Bedrijven maken er een Potje van!

Westlandse Bedrijven maken er een Potje van!

WESTLAND – 6 september 2022

Duurzaam ondernemer Giel Biersteker uit Naaldwijk gaf op 1 maart van dit jaar de eerste voorzet. Hij droeg vijf van zijn zakelijke relaties voor in ‘zijn’ Club van 100 voor de Stichting Cleanup team Westland. Zijn vraag was eenvoudig: ‘Willen jullie €100,- doneren en ook vijf relaties voordragen. Als we samen zo vier stappen doorlopen komt er bijna €80.000,- in de pot. Dat geld wordt gebruikt voor waterpunten op de 38 Westlandse basisscholen en voor ruim 10.000 drinkflessen voor de kids op die scholen.’ Tot de vakantie hebben ruim 50 ondernemers hier gehoor aan gegeven.

Van die eerste €5.000,- is nu de eerste watertap-unit aangekocht en 1.000 flessen besteld. Wanneer deze binnen gaat Giel ze persoonlijk overhandigen aan de kids op de eerste basisscholen. De vakantie is voorbij. Nu is het tijd dat die resterende Westlandse ondernemers YES WE CAN zeggen, doneren en zodoende lid worden van de Club van 100. Niet voor een levensbedreigende ziekte of mensen ver weg maar voor de gezondheid van onze eigen Westlandse kids. Daar zegt je toch geen nee tegen!

Met hun eigen fles en het waterpunt op school kunnen zij altijd kraanwater tappen. Zo is het meenemen van drinkpakjes, blikjes of flesjes niet langer nodig. Zo neemt het afval binnen de scholen af en tegelijkertijd de gezondheid van de kids toe. Gedurende hun tijd op de basisschool leren de kids dat waterdrinken de gewoonste zaak van de wereld is.

Elke organisatie of bedrijf dat nu al meedoet laat zich zien op de Instagram- en Facebookpagina én de website [www.cleanupteam.org] van Cleanup team Westland. Daarop staat ook de lijst met hun vijf zakenrelaties en hun zakenrelaties. Zo maken bewuste Westlandse ondernemers er samen een heus potje van. Voor de kids van Westland. Zeg YES WE CAN! en wordt lid van de Club van 100.

Geef een reactie