Meteen naar de inhoud
Home » Public Relations » Water met ballen!

Water met ballen!

PERSBERICHT: CLEANUP TEAM komt met ‘n waterzuil met ballen!


Water drinken staat momenteel volop in de spotlight. In veel dorpen en steden staan openbare watertappunten waar je gratis je drinkfles kan vullen. Ook grote bedrijven en organisaties bieden die mogelijkheid nu aan bezoekers of medewerkers.

Echter blijft het aanbod van gratis drinkwater bij evenementen, sportiviteit, open dagen of feesten ver achter. Met de introductie van de eerste ‘Gratis drinkwater’-zuil brengt Stichting Cleanup team daar nu verandering in.

De waterzuil is verrijdbaar en wordt door middel van een snelkoppeling aan een gewone waterkraan gehangen. Met een druk op de knop geeft het de flesvulling waarbij het lekwater in de zuil wordt opgevangen. De unit is voorzien van een UV-sterilisatiefilter en dit gaat de verspreiding van bacteriën, virussen en schimmels tegen.

WAAROM ‘Gratis drinkwater’?

Door het beschikbaar stellen van drinkwater vermindert het gebruik van eenmalige verpakkingen zoals plastic flesjes, blikjes, drinkpakjes etc. Daardoor neemt ook direct het [zwerf]afval aanzienlijk af. Daarnaast is er ook geen transport nodig voor over de weg of ‘n productie van verpakkingsmateriaal. Zo daalt onze totale Co2 productie. 

Drinkwater is lekker, gezond en goedkoop en het bevat geen calorieën. Kortom met een drinkwaterpunt draagt u bij aan een duurzame leefomgeving en een gezonde levensstijl. Met alle voorgaande punten in ogenschouw genomen voldoet de watertapzuil aan de visie van het Cleanup team: de mensen een alternatief bieden om een betere keuze te maken.


MAAK een waterpunt goed zichtbaar!

Uit onderzoeken komt naar voren dat een watertappunt opvallend en zichtbaar moet zijn. Daarom is een samenwerking aangegaan met Balldeco uit, hoe kan het ook anders, Wateringen. Zij produceren opvallende items van hard gerecyclede kunststof ballonnen. Deze zijn bestand tegen zon en water. Ideaal voor een watertappunt voor binnen of buiten. Op de 2.60 mtr hoge waterzuil is een verlicht bord. Hierdoor is het altijd goed boven de mensenmassa uit te zien. De zuil wordt als mobiel of als vloer/wandmontage geleverd.

Geef een reactie