Meteen naar de inhoud
Home » Public Relations » Steeds meer bedrijven gaan op de fles!

Steeds meer bedrijven gaan op de fles!

Wateringen – 6 november 2022

Volgens Rob van Holstein een prachtige ontwikkeling!

“Als ondernemer kijk je goed naar je wat er om je heen gebeurt. Een echte ondernemer kiest voor het beste product dat hij voor zijn euro’s kan kopen. Hij geeft het beste door aan medewerkers en relaties. Zo werkt hij mee aan bewustwording en steunt daarbij gelijk lokale organisaties. Dat is echt een ontwikkeling!” aldus Rob van Holstein.

Als projectmanager binnen verschillende acties, bedrijven en Ngo’s werkt Rob al jaren aan het creëren van bewustwording en het terugdringen van het gebruik van eenmalig te gebruiken verpakkingen, het verminderen van zwerfafval en het hergebruik van grondstoffen uit afval.

Een paar jaar terug keek Rob voor een oplossing naar de toekomst. Hij voorzag een verandering in groepsdenken ten aanzien van het verbruik van, en een toenemende weerstand tegen plastics en eenmalig te gebruiken verpakkingen. Uiteindelijk resulteerde dat, mede door een succesvolle uitrol van het ‘Gratis drinkwater’ Refill netwerk op Bonaire, in de ontwikkeling van een eerlijk geprijsde thermos drinkfles gemaakt van gecoat roestvaststaal.

THE BLUE BOTTLE!

Deze H-eerlijke thermosfles staat nu steeds vaker op het wensenlijstje van bewuste bedrijven. Bedrijven die echt JA zeggen tegen genoeg. Organisaties die zich er graag met logo, beeldmerk en /of slagzin op laten zien en tussen de regels door NEE zeggen tegen greenwashing of het gebruik van Virgin plastics.

“Op elke Refill locatie steunt the Blue Bottle lokaal Cleanup teams, dier- en natuurorganisaties met de uitwerking van hun doelstelling, met hun acties en projecten. Zij ontvangen altijd minimaal 25% van de winst van de verkoop hun Blue Bottle’s. Een echt prachtige ontwikkeling!” aldus Rob van Holstein.

Geef een reactie