Meteen naar de inhoud
Home » Public Relations » Samen met Chogogo Bonaire echt doen!

Samen met Chogogo Bonaire echt doen!

SAMEN ECHT DOEN!

Als ‘nieuwkomer’ op Bonaire weet Chogogo Dive & Beach Resort precies waar ze staan! Zo schenken zij geen tafelwater uit plastic flessen, weren plastics waar het kan en gebruiken gerecycled materiaal waar mogelijk. Samen met Chogogo Bonaire echt doen!

Wij zijn zeer trots dat ook dit topresort heeft gekozen voor onze [H]eerlijke Blue Chogogo thermos Bottle en hun plekje op de Refill Bonaire watertappuntkaart! Zo maken we samen Bonaire een stukje leefbaarder.

De waterkwaliteit op het eiland is perfect dus je hoeft echt geen water in plastic flesjes te kopen. Wat je niet koopt komt ook niet – per vrachtwagens en schepen – naar Bonaire toe. Die eenmalige verpakkingen zoals flessen, blikjes en drinkzakjes worden zo dus ook geen [zwerf]afval.

Refill Bonaire is een belangrijke stap in de weg naar minder gebruiken van eenmalig plastics en/of verpakkingen. De focus ligt op de bezoeker/toerist die na aankomst trays met water in plastic flessen koopt. Maar ook met/voor de bewoners gaan wij een slag maken. Zo bereiden wij nu ook een basisschoolproject voor.

Ga je toeren over het eiland, gebruik dan onze Blue thermos Bottle want daarin passen naast allerlei drankjes ook gewoon ijsklontjes of bevroren vruchtjes. Door de thermosfunctie blijft je watertje of witte wijntje zeker lekker lang koud! De 500ml. met Active dop kost $20,- De 750ml met Bamboo dop $27,50.

Minder plastic naar het eiland, dat niet als afval op de landfill of als zwerfafval in de natuur komt. Koop je een Blue Bottle dan steun je indirect ook lokale dier- en natuurorganisaties met hun mooie werk.

Bonaire heeft de beste drinkwaterkwaliteit maar uit onwetendheid wordt water in plastic flesjes over de halve wereld vervoerd om hier in enkele slokken leeg gedronken te worden. Dat waterflesjes-koop-gedrag is dus echt niet nodig.

Samen met Chogogo Bonaire echt doen!

Samen met onze Refill-partners dragen wij dit uit in onze folder die speciaal is gemaakt voor de info-mappen voor de resorts, hotels en guesthouses.

Deze is ook digitaal aan te vragen via: info@refillbonaire.nl

Geef een reactie