Meteen naar de inhoud
Home » Public Relations » RVS drinkflessen voor Westlandse basisscholen!

RVS drinkflessen voor Westlandse basisscholen!

In Nederland is onze 500ml. RVS drinkfles onderdeel van een uniek project. Bijv. In Westland haalt men met de Club van 100 geld op om in de 38 basisscholen een zichtbaar drinkwatertappunt aan te leggen. Daarnaast krijgen alle – ruim 10.000 – kids een eigen RVS drinkfles.

Zo drinken zij niet langer uit plastic bidons/flessen. Zo stimuleren we direct kraanwater drinken. Zo komt er geen zwerfafval naar de scholen. Zij ruilen overbodige plastic flessen in en deze recyclen we naar iets leuks voor diezelfde scholen!

De inhoud van onze 500ml. thermosfles is gelijk aan deze school- drinkfles. Natuurlijk is deze school-drinkfles in het geheel kleiner. Maar hij heeft dezelfde soft-aanvoelende keiharde poedercoating en is daardoor krasvast en kleurecht. Door de sportdop loopt hij ook niet gelijk leeg als de kids hem per ongeluk omstoten.

Scholen kunnen hem personaliseren met hun logo. Meer weten over deze drinkfles voor basisscholen,. neem dan contact met ons op.

#drinkfles #roestvaststaal #watertappunten #gratisdrinkwater #refillholland #refillbonaire #basisschool #kids #basisschoolleerlingen #onderwijs #gastlessen #gezondejeugd #nomoretimetowaste

Geef een reactie