Meteen naar de inhoud
Home » Public Relations » Langverwacht,..

Langverwacht,..

Jarig Oranje Comité De Lier ontvangt langverwacht cadeautje.

WAT IN HET VAT ZIT,..

Of in dit geval ‘wat in de container zit.’ Zaterdagmorgen ontving een delegatie van het Oranje Comité De Lier op hun locatie aan de Hoofdstraat uit handen van Rob van Holstein van Stichting Cleanup Team Westland een langverwacht cadeautje voor de vrijwilligers.

Ondanks de vele coronamaatregelen wist het Oranje Comité De Lier in 2020 toch nog een bescheiden 100-jarig jubileum te vieren. Tijdens de alternatieve feestweek in 2020 hield men 7.200 drinkblikjes gescheiden van het andere afval en deze zijn door Cleanup Team Westland afgevoerd en direct ter recycling gebracht. Zo spaarde het Oranje Comité vierentwintig Blue Bottle’s voor de vrijwilligers bij elkaar. Deze Blue Bottle’s zijn gratis te vullen met kraanwater bij alle ‘Gratis drinkwater’ en openbare waterpunten. Door alle coronamaatbeperkingen duurde het echter tot dit moment om de overhandiging ook echt te laten doorgaan.

PROOST

Voor de komende periode werken het Cleanup team Westland en de Jongerenraad Westland samen aan de uitrol van het project PROOST Westland. Binnen dit project kunnen evenement-organisaties van feesten met meer dan 100 gasten vanaf 1 januari 2022 gebruik maken van eco-statiegeld-glazen die door heel Westland zijn te gebruiken.

Meer informatie op www.cleanupteam.org

Geef een reactie