Meteen naar de inhoud
Home » Public Relations » Gastvrije Westlanders

Gastvrije Westlanders

HOE GASTVRIJ ZIJN WESTLANDSE ONDERNEMERS?


Welke ondernemer geeft klanten de mogelijkheid hun herbruikbare fles gratis te vullen met drinkwater?

Dan zouden wij jullie graag opnemen in onze lijst van ‘Gratis drinkwater’-punten, jullie gegevens en foto van het bedrijf weergeven in de wereldwijde Refill-app, een opvallende sticker plakken op het pand en jullie noemen in een persbericht richting de landelijke media. Dit is voor jullie natuurlijk allemaal gratis!

Geef even aan of jullie al ‘Gratis drinkwater’ schenken en of je mee wilt doen dit actief te promoten met de app. en het persbericht. Zo gaan we samen het [zwerf]afval te lijf en laten zien dat het kraanwater hier in Westland perfect te drinken is. Daarnaast is het – met nog geen eurocent per flesvulling – de goedkoopste marketingtruc om nieuwe klanten ook echt in je zaak, winkel of bedrijf te krijgen. 

ACHTERGROND INFORMATIE

Met ‘Gratis drinkwater’ verminderen we het gebruik van fleswater/frisdrank in kleine plastic flesjes, blikjes en bekertjes. Bezoekers vullen hun herbruikbare drinkfles bij alle Refill waterpunten gratis met lekker koel kraanwater.

GOALS: minder plastic [zwerf]afval – bewustwording perfecte drinkwaterkwaliteit – waterdrinken voor een goede gezondheid

Samen met [horeca]ondernemers zetten we een netwerk op van drinkwaterpunten.

Zij tonen hun partnerschap met onze sticker op het pand, melden hun deelname op social media en worden opgenomen in Refill, de mobiele waterpunt-app.

Speciaal voor dit project is een 100% recyclebare roestvrijstalen blauwe thermosfles tegen een zeer scherpe prijs beschikbaar. Deze herbruikbare fles is perfect voor koude en warme dranken, soepen, sausen, bevroren vruchtjes en/of ijsklontjes.

Deze Blue Bottle heeft een keiharde poedercoating en de inhoud blijft 12 uur koud en/of 6 uur warm. De Blue Bottle = 100% recyclebaar = BPA vrij = 100% duurzaam en heeft een brede opening voor direct drinken. De 500 ml fles met Active dop kost slechts €15,-.

‘Gratis drinkwater’ wordt volledig bekostigd uit de winst van the Blue Bottle.

* STIMULERING gebruik kraanwater

* TERUGDRINGEN van plastic afval

* VERMINDEREN van zwerfafval

* GROENE PROMOTIE van de locatie

* VERLAGEN van de carbon footprint

* PROFELERING met een duurzaam souvenir

* AANBIEDEN van dé scherp geprijsde thermosfles 2.0

* 100% duurzaam dagelijks gebruiksartikel

Geef een reactie