Meteen naar de inhoud
Home » Public Relations » finalist van de Global Goals Social Impact Challenge!

finalist van de Global Goals Social Impact Challenge!

SUPRISE!

Publicatie: Regionale media – augustus 2018

Gratis drinkwater en the Blue Bottle naar halve finale Global Goals Social impact Challenge.

Deze week viel er prachtig nieuws op de digitale mat bij Rob van Holstein. Hij is bedenker en projectmanager van ‘Gratis drinkwater ‘ en ontwikkelde voor dit uniek project een herbruikbare fles met een statement. The Blue Bottle wordt het gezicht van een netwerk van gratis waterpunten door geheel Nederland.

“We wilde het nog even stil houden tot de uitslag binnen was maar vanmorgen viel het dan op onze digitale mat! Na anderhalf jaar profileren op social media en bij bedrijven zijn we een hele grote stap verder! Gratis drinkwater’ en de Blue Bottle staan in de halve finale van de Global Goals Social Impact Challenge! Ik ben zo foking trots!!” Aldus een zichtbaar aangedane van Holstein.

De Challenge wordt georganiseerd in het kader van de Gemeenten 4GlobalGoals campagne door VNG, BNG Bank en de Social Impact Factory. Via de Challenge zoeken we naar innovatieve oplossingen voor gemeenten die voor een grote uitdaging staan op het gebied van verduurzaming, en geven we ondernemers een kans om hun ideeën uit te werken.

Gratis drinkwater’ en de Blue Bottle staan in de halve finale van de Global Goals Social Impact Challenge!

De Challenge wordt georganiseerd in het kader van de Gemeenten4GlobalGoals campagne door VNG, BNG Bank en de Social Impact Factory. Via de Challenge zoeken we naar innovatieve oplossingen voor gemeenten die voor een grote uitdaging staan op het gebied van verduurzaming, en geven we ondernemers een kans om hun ideeën uit te werken.

Op 9 oktober hebben we samen met 19 andere ondernemers een pitchevent en hieruit komen vier project voor de finale die staat gepland op eind november! De winnaar hiervan wordt bekend gemaakt tijdens een feestelijk event.

** Gratis drinkwater in de toekomst!

Met ‘Gratis drinkwater’ gaan we het gebruik van drank in single-use plastic flesjes en blikjes drastisch verlagen. Samen met [horeca]ondernemers zetten we een netwerk van drinkwaterpunten op. Bezoekers kunnen hun fles gratis met water vullen bij alle locaties. Deze staan in de gratis Refill applicatie. [IOS / Android]

Binnen ‘Gratis drinkwater’ is een RVS thermofles met keiharde poedercoating verkrijgbaar. Deze herbruikbare fles is perfect geschikt voor koude en warme gebieden. Deze Blue Bottle heeft een keiharde poedercoating. De inhoud blijft 12 uur koud of 6 uur warm = BPA vrij = 100% recyclebaar = voor 100% duurzaam drinken! De Blue Bottle 500 ml krijgt een eerlijke prijs van €15,-. De 750ml versie krijgt een eerlijke prijs van €20,-.

Door het gebruik van de Blue Bottle maakt de gebruiker ‘n duidelijk statement: 
IK drink gewoon kraanwater!

Geef een reactie