Meteen naar de inhoud
Home » Public Relations » Cleanupteam Nederland krijgt Mega-Blikvanger!

Cleanupteam Nederland krijgt Mega-Blikvanger!

WESTLAND – 7 juni 2021

Dat de mannen van Buitelaar Metaal uit De Lier ware metaal-kunstenaars zijn weten veel Westlanders allang. Hierdoor vallen zij al regelmatig in de prijzen. Zelfs de Amsterdamse reclame en tv-makers weten de weg naar De Lier te vinden. Leuker is het natuurlijk bekend te zijn in je eigen regio en dat kan perfect via de verschillende sportieve evenementen, muziekfestivals, dorpsfeesten en Cleanups in de dorpen en bij basisscholen in de regio.

De mannen én vrouwen van Buitelaar Metaal zagen hun kans schoon toen zij hoorden dat Cleanupteam Westland een heuse blikvanger zocht voor hun nieuwe acties. “Dat moet dan wel iets anders zijn dan het standaard uitvergroot drinkblikjes, want dat kan natuurlijk iedereen!” Aldus Richard van Buitelaar Metaal.

Het Cleanupteam heeft een unieke van Eck RoRo trailer in handen gekregen die omgebouwd moet worden naar een DRINK WATER trailer voor informatie bij evenementen in Westland. In deze trailer komen watertappunten waar men een herbruikbare fles gratis kan vullen, de Zwerfafval? Ik-maak-er-een-punt-van foto/kunstwand, de verkoop van Proost Westland eco-statiegeld-glazen en de Blue Bottle’s die worden uitgegeven binnen de actie YES WE CAN! Hierbinnen ontvangt men €5,- korting op een Blue Bottle bij inlevering van 100 zwerfafvalmuntjes. Hierin zag Buitelaar Metaal zijn uitdaging!

“Dan maken we toch een hele grote Blue Bottle!” spraken zij allen met een stalen gezicht. Slechts één keer mocht het Cleanupteam komen kijken en zag toen de standaard Active dop van hun fles al heel erg uitvergroot. Dat de hele fles uiteindelijk 4 meter hoog zou worden had men toen nog niet echt voorzien. De statement-kleur van deze mega-bottle werd bij PCW Poeder Coat Westland volledig in-huis aangebracht. Zij zijn ook echt het enige bedrijf in Westland die zo’n mega-poedercoat-klus aankan.

Verder dan een; “Wauwh!!! Die is groot,..” kwam Rob van Holstein van het Cleanupteam tijdens de onthulling niet. “Ik ben echt onwijs blij met deze actiepartners. Zij laten zien dat echte Westlanders eerst creatief denken, heel ff praten en dan gewoon doen! Voor onze trailer mocht ik deze week ook al aanschuiven bij echte Westlandse doeners. Zo gaaf!! Ik ben benieuwd wie ons nog meer durft te gaan verrassen.”

Ook een paar handjes uitsteken voor de nieuwe acties YES WE CAN of tijdens de transitie van de DRINK WATER trailer? Email dan Rob van Holstein via info@cleanupteam.org

Geef een reactie