Meteen naar de inhoud
Home » Public Relations » PROOST!

PROOST!

Overhandiging Blue Bottle’s aan Oranje Comité de Lier.

Op zaterdag 27 februari 2021 om 11:00 uur ontvangt het Oranje Comité De Lier op haar locatie aan de Hoofdstraat uit handen van Rob van Holstein van Stichting Cleanup Team Westland de vierentwintig blue bottle’s voor haar vrijwilligers.

Ondanks de vele coronamaatregelen wist het Oranje Comité De Lier in 2020 toch nog een bescheiden 100-jarig jubileum te vieren. Tijdens hun alternatieve feestweek in augustus hield men 7.200 drinkblikjes gescheiden van het andere afval en deze zijn door het Cleanup Team Westland afgevoerd en direct ter recycling gebracht. Zo spaarde het Oranje Comité vierentwintig Blue Bottles bij elkaar. Door alle coronamaatbeperkingen duurde het echter tot dit moment om de overhandiging echt te laten doorgaan.

PROOST

Voor de komende periode werkt het Cleanup team Westland en de Jongerenraad Westland samen aan de uitrol van het project PROOST Westland. Binnen dit project kunnen evenement-organisaties van feesten met meer dan 100 gasten gebruik maken van eco-statiegeld-glazen die door heel Westland zijn te gebruiken.

Meer informatie op www.cleanupteam.org

Geef een reactie