Meteen naar de inhoud
Home » Projectmanagement

Projectmanagement

Professionele Projectmanager voor Marketingcommunicatie – Haal het maximale uit jouw project!

Ben je op zoek naar een ervaren projectmanager met uitgebreide kennis op het gebied van marketingcommunicatie? Zoek niet verder! Als zelfstandig consultant werk ik sinds 1997 als onafhankelijke expert, die jouw bedrijf of organisatie kan voorzien van waardevolle inzichten en oplossingen.

Wat doet een projectmanager?

Een projectmanager, consultant of adviseur is iemand die professioneel en deskundig advies geeft aan bedrijven en individuen. Wat mij onderscheidt van andere beroepen zijn de volgende drie eigenschappen:

  1. Expertise: Mijn expertise vult de kennis aan die klanten ontberen of niet kunnen invullen.
  2. Onafhankelijkheid: Ik opereer volledig onafhankelijk van mijn klanten, wat me in staat stelt om objectief en neutraal te handelen.
  3. Professionaliteit: Mijn werkwijze is altijd professioneel, waardoor ik de hoogste kwaliteit dienstverlening kan garanderen.

Waarom kiezen voor mij?

Mijn opdrachtgevers huren mij in vanwege mijn uitgebreide kennis en expertise op het gebied van marketingcommunicatie. Ik bied verschillende voordelen:

  1. Objectieve Kijk: Als onafhankelijke projectmanager bied ik een objectieve kijk op dilemma’s en oplossingen binnen jouw organisatie.
  2. Minder Gevoelig voor Politiek: Doordat ik buiten de interne politieke structuren sta, ben ik minder vatbaar voor interne politiek en gevoelige situaties.
  3. Flexibele Capaciteit: Ik vul openstaande functies aan of bied extra capaciteit wanneer jouw organisatie dat nodig heeft.
  4. Aanpakken van Lastige Beslissingen: Ik ben bereid om het ‘smerige werk’ op te knappen en politiek gevoelige beslissingen te nemen, waardoor jouw organisatie vooruit kan blijven gaan.

Waar werk ik?

Vanaf 2016 ben ik actief als projectmanager in zowel Nederland als op Bonaire. Mijn diensten zijn beschikbaar voor bedrijven, merken, organisaties en de overheid. Met mij heb je één aanspreekpunt dat direct, duidelijk en gepassioneerd te werk gaat met een Hollandse nuchterheid. Ik ben transparant, eerlijk en benaderbaar, zowel tijdens zakelijke meetings als tijdens ontspannende momenten op het witte zand.

Ontdek mijn werkwijze!

Benieuwd naar hoe ik te werk ga en hoe ik jouw project naar een hoger niveau kan tillen? Neem vrijblijvend contact met me op en ontdek hoe ik mijn jarenlange ervaring en expertise inzet om jouw project tot een succes te maken. Samen halen we het maximale uit jouw marketingcommunicatieproject!

Neem dan contact op via de E-mail box button >>